Dragon Plastics Rotomoulding b.v.

ALLROUND PARTNER IN KUNSTSTOF PRODUCTIE

Kunststof productie vergt een perfecte voorbereiding. Dragon Plastics is sinds 1985 actief in de kunststofbranche. In die tijd zijn er samen met onze opdrachtgevers uiteenlopende innovatieve producten en processen ontwikkeld en uitgevoerd. Ook wisten we eind jaren ‘80 als eerste in Europa polyethyleenschuim toe te voegen aan de producten. Daarnaast dragen we regelmatig bij aan testen en onderzoeken naar nieuwe producttoepassingen binnen de kunststof productie. Bovendien kunt u bij ons kunststof producten laten maken en certificeren onder UN of UL (vlamvertraging) keuring.

KUNSTSTOF PRODUCTEN LATEN MAKEN BIJ DRAGON PLASTICS

Met meer dan 30 jaar ervaring in kunststof productie, zijn wij een uitstekende partner om u te begeleiden in het productieproces. Uw kunststof producten laten maken bij Dragon Plastics houdt in dat u kiest voor een partner die meedenkt voor de lange termijn. We combineren de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van rotatiegieten met vertrouwd Nederlands vakmanschap. We hanteren korte lijnen met matrijzenmakers, waardoor we u ook gedurende het ontwerpproces kunnen assisteren. De mogelijkheden binnen de kunststof productie zijn eindeloos met rotatiegieten en de begeleiding van Dragon Plastics.

MEEDENKEND VERMOGEN

Bij alles waar we als rotatiegietbedrijf voor staan, stellen we onze opdrachtgever en zijn product centraal. Door het arrangeren van een bedrijfsbezoek kunnen we laten zien wie we zijn, hoe we het doen en vooral waarom we het zo doen! Openheid en transparantie zijn kernwoorden die de beleving en structuur binnen Dragon Plastics treffend weergeven. Op informele wijze begeleiden we onze huidige en potentiële opdrachtgevers in het kunststof productieproces. We houden van begin tot eind vast aan deze werkwijze. Heeft men een vraag dan geven we direct antwoord. Wil men weten of een productontwerp maakbaar is dan gaan we hier op een serieuze manier mee om. Kortom, we kunnen u op alle mogelijke vlakken van dienst zijn, van idee tot de realisatie van een product. Dit gebeurt in een omgeving die bij velen tot de verbeelding spreekt maar bij Dragon Plastics pure realiteit is! Kom met ons in contact en laat u informeren over de mogelijkheden. Wij helpen u graag met uw kunststof productie.