Dragon Plastics Rotomoulding b.v.

Expert in plastic productie sinds 1985

Het leveren van gewenste kwaliteit en optimale dienstverlening staan bij Dragon Plastics voorop. Als plastic producent werken we continu aan een gestroomlijnd productieproces en streven we naar een succesvolle samenwerking met de klant. Voor ieder vraagstuk bieden wij een oplossing op maat. We gaan iedere dag nieuwe uitdagingen aan binnen de plastic productie voor een groot aantal klanten. Al meer dan 30 jaar verzorgen wij de plastic productie in opdracht voor verschillende branches. Naast opdrachtgevers uit de Baggerindustrie/ Offshore zijn dat branches zoals de Scheepvaart, Agro-culture, Infrastructuur, Recreatietechniek , Designindustrie en Retail.

LEAN MANUFACTURING

Als één van de weinige rotatiegietbedrijven in Nederland verzorgt Dragon Plastics de plastic productie volgens de methode van Lean Manufacturing. Dit garandeert een optimaal productieproces en houdt kosten beheersbaar. Om deze methode goed toe te kunnen passen wordt deze ook voortdurend gemeten. Lean Manufacturing is vaak lastig in de praktijk te brengen als plastic producent. Door het tijdig signaleren en bijsturen van verkeerde handelingen op de werkvloer kan het volledige proces echter in juiste banen worden geleid. Door op het gebied van Lean Manufacturing met de juiste partner samen te werken zijn gewenste productresultaten ook echt haalbaar. Wij garanderen plastic productie van de hoogste kwaliteit. Dit alles vindt plaats met maar 1 doel: een tevreden opdrachtgever! 

Benieuwd wat rotatiegieten en Dragon Plastics als plastic producent voor uw toepassingen kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!