Dragon Plastics Rotomoulding b.v.

PLASTIC PRODUCT LATEN MAKEN MET ROTATIEGIETEN

Plastic producten maken kan op veel verschillende manieren. Dragon Plastics maakt gebruik van rotatiegieten. Rotatiegieten geeft de ontwerper een hoge mate van kleur- en vormvrijheid, waardoor je vrijwel alles kunt maken. Deze manier van produceren is tevens geschikt voor kleinere productseries, waar dat bij andere manieren vaak niet mogelijk of erg kostbaar is. Een plastic product laten maken door middel van rotatiegieten resulteert in een enorm hoge slagvastheid en spanningsvrijheid, waardoor het product vrijwel onverwoestbaar wordt. Dit zijn slechts enkele voordelen van rotatiegieten. Met de KIT laten wij u in één oogopslag alle facetten van rotatiegieten zien, zodat u weet wat de mogelijkheden zijn voor uw product.

OVER KIT

We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en gebruiken daarom enkel hoogstaande kunststoffen. Zo maken wij plastic producten van de hoogste kwaliteit, waarbij we onze kennis combineren met de nieuwste technieken en een streven om continu te innoveren. De bedrijfsvoering van Dragon Plastics Rotomoulding steunt op drie pijlers:

Kennis

Van idee tot product. Dragon Plastics Rotomoulding steunt op een jarenlange ervaring met het rotatiegieten en kan u op alle denkbare vlakken van dienst zijn. Wij kunnen u al begeleiden vanaf de ontwerpfase, zodat uw plastic product de verschillende mogelijkheden van rotatiegieten uitstekend benut. Bovendien kunt u een plastic product laten maken onder UN of UL (vlamvertraging) keurmerk, welke wij tevens kunnen certificeren. 

Innovatie

Dragon Plastics Rotomoulding wist eind jaren ‘80 als eerste in Europa polyethyleenschuim toe te voegen aan haar producten. Ook ontwerpen we eigen producten, dragen we regelmatig bij aan testen en onderzoeken naar nieuwe producttoepassingen en richten we onze focus op de mogelijkheden van hergebruik (recycling) van materialen. Zo dragen we ons steentje bij aan de samenleving en tillen we plastic productie naar een hoger niveau.

Techniek

Als één van de weinige rotatiegietbedrijven produceert Dragon Plastics Rotomoulding volgens de methode van Lean Manufacturing. Deze methode garandeert een optimaal productieproces en houdt kosten beheersbaar. Zo kunnen wij plastic producten maken tegen een interessant tarief waar u vele jaren plezier van zult hebben.

ALLE MOGELIJKHEDEN IN ÉÉN PROEFMODEL

Vraag vrijblijvend de Dragon Plastics Rotomoulding KIT aan! Op dit proefmodel zijn vrijwel alle facetten van het rotatiegieten in één oogopslag te zien. Het bijgeleverde naslagwerk geeft bovendien een goed beeld van de mogelijkheden. Twijfelt u of u een plastic product wilt laten maken met rotatiegieten? De KIT haalt al uw twijfels weg. Mocht u meer informatie willen, kunt u altijd contact met ons opnemen door gebruik te maken van het contactformulier of door te bellen naar +31(0) 166-663831