Dragon Plastics Rotomoulding b.v.

Kunststoffen beurs 2019

Tijdens de Kunststoffen beurs 2019 presenteren wij onze verschillende rotomoulding producten. Kom langs bij de Dommelhal standnummer 231 en laat u inspireren door de mogelijkheden met kunststof. 

Uw specialist in op maat gemaakte en onverwoestbare kunststof onderdelen

Dragon Plastics Rotomoulding is expert in het ontwikkelen en vervaardigen van klantspecifieke kunststof producten en halffabricaten met behulp van rotatiegieten. De kwalitatief hoogwaardige producten worden volgens de LEAN-methode geproduceerd. Deze methode garandeert bovendien een optimaal productieproces en houdt kosten beheersbaar. Het toepassen van verschillende technieken en innovatieve oplossingen resulteren in een diversiteit aan naadloos gesloten, slagvaste en recyclebare producten. Hiermee kunnen gerenommeerde ontwerpers en bedrijven zich verder onderscheiden en duurzaam groeien. Benieuwd wat Dragon Plastics voor uw organisatie kan betekenen? Kom tijdens de beurs langs bij Dommelhal standnummer 231 of vul uw gegevens in en wij nemen na de beurs contact met u op.

De ontmoetingsplek voor de kunststofketen

De Kunststoffenbeurs is dé vakbeurs en ontmoetingsplek voor de gehele kunststofketen in de Benelux. Laat u verrassen door actuele ontwikkelingen en verrassende mogelijkheden met kunststof. Actuele thema’s als circulaire economie, duurzaamheid, slimme grondstoffen, nieuwe materialen, kostprijsbesparing, innovatieve productiemethodes, productontwikkeling en kansen voor de maakindustrie staan deze editie centraal.

Registreer gratis uw bezoek!

Terug naar nieuws