Dragon Plastics Rotomoulding b.v.
KASBOEK X} WAARDETRANSPORT

KASBOEK X} WAARDETRANSPORT

In samenwerking met het KASBOEKcollectief, heeft Dragon Plastics Rotomoulding een bijdrage mogen leveren aan de realisatie van het kunstproject Kasboek X } Waardetransport, in opdracht van De Nederlandse Bank, Amsterdam. 

In opdracht van het KASBOEKcollectief werden matrijzen gebouwd waarmee de unieke capsules tot werden geproduceeerd, uniek genummerde en gesigneerde als onderdeel van het waarde transport. 

Cathalijne Postma, Debbbie van Berkel en Jojanneke Postma vormen samen het KASBOEKcollectief. Drie jonge kunstenaars die al jaren samenwerken en in uiteenlopende projecten hun unieke kunstuitingen laten ontstaan, waarbij de impulsen van het publiek en locatie een uitgangspunt zijn waardoor het het creatieve proces fluctueert. 

KASBOEK X } Waardetransport verbeeldt het proces waarde de expositieruimte de kasboekinstallatie, bestaande uit een buizensysteem, het waardetransport vertaald binnen de Nederlandse Bank, betrouwbare informatiestromen, effectief en veilig en normaliter voor de buitenwereld verborgen. 

Kernwoorden: Kunst, Design ,De Nederlandsche Bank, Waardetransport.
Opdrachtgever: Het Kasboekcollectief 
Sitevermelding: www.kasboek.org 
Fotografie: Peter van Dijk