Dragon Plastics Rotomoulding b.v.
STOOTBESCHERMING VOOR INTERKO

KUNSTSTOF STOOTBESCHERMING VAN DUURZAAM MATERIAAL

Klanten van Dragon Plastics komen bij ons wanneer zij zoeken naar een onverwoestbare oplossing met de mogelijkheid tot reycling. Zo zocht ook Interko een product ter bescherming van hun staalconstructie. Samen met hen ontwikkelden we hoogwaardige stootbescherming om te zorgen dat hun staalconstructie niet beschadigd wordt door aanraking met een heftruck of de pallet die erin wordt gezet.

Preventieve en onverwoestbare oplossing

Naast het feit dat het neusstuk van Interko schade voorkomt wanneer er tegenaan gestoten wordt, is het ook gemaakt in een opvallende kleur. Hierdoor stoot men er minder snel tegenaan; een waardevolle toevoeging in grote rijpcentrales waar de heftrucks een serieuze verkeerssituatie kunnen zijn. Dit leidt tot een soepeler los- en laadproces binnen Interko.

Een kunststof product op maat van hoge kwaliteit

Dragon Plastics bood Interko een oplossing op maat, specifiek gericht op hun vraagstuk. Gemaakt van hoogwaardig polyethyleen, wat tevens gerecycled kan worden, hebben zij nu onverwoestbare stootbescherming in huis voor hun staalconstructies. Benieuwd bij welke bedrijven Dragon Plastics nog meer bij heeft gedragen aan het succes? Lees dan eens onze andere success stories.

Wij helpen u graag met een kunststof oplossing op maat! Neem contact met ons op door te mailen naar info@dragonplastics.nl of gebruik te maken van het contactformulier. We bespreken graag de mogelijkheden. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 0166-663831