Dragon Plastics Rotomoulding b.v.
ROM'S KUNSTSTOF WATERTANK

KUNSTSTOF WATERTANK OP MAAT VOOR ROM'S TRAILERLINE

ROM b.v. is een specialist in materieel voor rioolreiniging en toilet service. Hun innovatieve rioolreinigingsaanhangers worden op grote schaal gebruikt. Dragon Plastics ontwikkelde voor ROM de kunststof watertank en spatborden voor de ROM 900 en zet deze trend voort bij de nieuwere versie; de ROM SmartTrailer PRO. Hiervoor produceren wij tevens de watertank.

Een toonaangevende rioolreiningsaanhanger

ROM onderscheidt zich met de trailerline van alle andere rioolreinigingsaanhangers. Ze zijn namelijk stijlvol qua design en superieur qua gebruiksvriendelijkheid. Naast een zeer uitgebreide basisuitvoering hebben geïnteresseerden een ruime keuze aan diverse opties en accessoires. Ook is de ROM 900 aanhanger eenvoudig multifunctioneel te maken, waardoor u hem ook kunt gebruiken voor oliespoorbestrijding en drainagereiniging.

Kunststof watertank tot 900 liter

De naam ROM 900 heeft de rioolreinigingsaanhanger te danken aan de grootte van de ruime watertank, waardoor langer doorgewerkt kan worden. Dragon Plastics ontwikkelde deze kunststof watertank op maat door middel van rotatiegieten. Deze techniek is namelijk uitermate geschikt voor de productie van holle producten. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van hoogwaardig polyethyleen, waardoor het eindresultaat zeer slagvast en krasbestendig is.

Waarom rotatiegieten en Dragon Plastics?

De techniek van rotatiegieten brengt vele voordelen met zich mee, ook voor ROM. Met rotatiegieten kan een product namelijk in één keer geproduceerd worden, waardoor er geen zwakke delen ontstaan. Hierdoor wordt het eindresultaat vrijwel onverwoestbaar. U kunt er zelfs met een hamer op slaan zonder dat het voorwerp kapot gaat. De techniek is tevens geschikt voor het maken van kleine oplages. Dragon Plastics begeleidt u graag gedurende het hele proces en brengen u in contact met diverse matrijsmakers mocht dit nodig zijn.

Heeft u ook een kunststof watertank op maat nodig of bent u geïnteresseerd in de andere mogelijkheden van rotatiegieten? Neem dan contact met ons op of bekijk onze andere succesverhalen. Wij kijken graag hoe wij u van dienst kunnen zijn.