Dragon Plastics Rotomoulding b.v.
INTERACTIEVE VUILNISBAK VAN KUNSTSTOF

Plastic bak op maat met rotatiegieten

SensoBin bedacht het concept van interactieve afvalbakken. Afvalbakken voor uw plastic, papier en restafval. Auditieve interactie zorgt ervoor dat de gebruiker wordt gestimuleerd en beloond voor het scheiden van zijn of haar afval, met als doel om afvalscheiding te stimuleren onder menigte en bij te dragen aan een beter milieu. Dragon Plastics ontwierp hiervoor de plastic vuilnisbak, met uitzondering van de papieren deksel. Wij boden SensoBin een oplossing op maat, waarmee zij hun doel konden bereiken.

 

PART OF SENSOBIN'S VUILNISBAKKEN

SensoBin wil met haar interactieve afvalbakken een positieve gedragsverandering stimuleren met betrekking tot afval scheiden. Afval dat correct weggegooid wordt heeft namelijk nog waarde, aangezien dit verwerkt kan worden tot een herbruikbare kunststof. Om het goede voorbeeld te geven kwam SensoBin hiervoor naar Dragon Plastics. Samen ontwierpen we een plastic vuilnisbak, welke volledig op maat werd gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Hiermee werd meteen aangetoond wat de mogelijkheden waren van gerecycled afval, wanneer het correct gescheiden wordt. 

Onverwoestbaar plastic

Door middel van rotatiegieten werd voor SensoBin een onverwoestbare plastic bak op maat gemaakt. Zeker voor vuilnisbakken, die vaak veel te verduren krijgen, is dit een waardevol kenmerk. Daarnaast biedt rotatiegieten de mogelijkheid om ook kleinere oplages te produceren, wat het aantrekkelijk maakt voor startende ondernemingen die iets innovatiefs willen introduceren op de markt; zoals SensoBin! Met de hoge mate van kleur- en vormvrijheid zijn er veel verschillende opties bij het maken van kunststof producten. Bij Dragon Plastics vertellen we u graag over de verschillende mogelijkheden met rotatiegieten voor uw ideeën.

Rotatiegieten toepassen voor uw product?

Met rotatiegieten zijn de mogelijkheden eindeloos. U investeert in een product dat de tand des tijds doorstaat en immuun is voor slijtage. Daarbij heeft u ook veel kleur- en vormvrijheid. Indien u de juiste matrijs heeft, kunt u naast een plastic bak op maat namelijk allerlei verschillende producten maken. Van speeltoestellen tot industriële toepassingen voor bijvoorbeeld koeltechniek; alles is mogelijk bij Dragon Plastics. Benieuwd hoe u rotatiegieten in kunt zetten voor uw productie doeleinden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!