Dragon Plastics Rotomoulding b.v.
KUNSTSTOF MEUBILAIR OP MAAT

KUNSTSTOF MEUBILAIR OP MAAT

Werkwaardig. is een Amsterdams Design Label opgericht door Timo Keultjes & Diederik Dam. Hun doel is om Dutch Design voor een breder publiek toegankelijk maken. Hierbij zijn lol en innovatie onlosmakelijk verbonden met hun ontwerpen. In hun zoektocht naar innovatie gingen ze ook nadenken over een nieuwe manier van produceren. Zo klopten zij ook bij Dragon Plastics aan, om op een duurzame wijze hun bijzetvarkens te kunnen produceren.

KUNSTSTOF BIJZETTAFEL IN VARKENSVORM

Werkwaardig had het idee om kunststof bijzettafels te maken in de vorm van een varken. Deze unieke tafels moesten in verschillende kleuren beschikbaar zijn met hoogglans als optie. Ook vonden zij de mogelijkheid van bijzettafels van gerecycled materiaal erg interessant. Al snel werd duidelijk dat rotatiegieten de perfecte manier was om  deze kunststof varkentjes tot leven te wekken. In een nauwe samenwerking met Dragon Plastics als producent van hun kunststof meubilair, kunnen zij hun unieke ontwerpen verkopen tegen een aantrekkelijk tarief, waardoor iedereen ervan kan genieten.   

PART OF WERKWAARDIG. BIJZETVARKEN

Dragon Plastics is een betrokken partner op het gebied van kunststof productie; precies waar Werkwaardig naar op zoek was. Met onze vele jaren ervaring bieden wij altijd een oplossing op maat. Rotatiegieten is een perfecte optie voor het produceren van kleinere productieseries, waarbij kleur- en vormvrijheid van belang zijn.

Wij maken graag deel uit van uw mooie ontwerpen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met rotatiegieten en Dragon Plastics als partner? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.