Dragon Plastics Rotomoulding b.v.
(+31)(0)166-663831

OVER KIT

De bedrijfsvoering van Dragon Plastics Rotomoulding steunt op drie pijlers:

Kennis

Van idee tot product. Dragon Plastics Rotomoulding steunt op een jarenlange ervaring met het rotatiegieten en kan u op alle denkbare vlakken van dienst zijn. Bovendien kunnen producten desgewenst onder UN of UL (vlamvertraging) keurmerk door ons worden geproduceerd en gecertificeerd.

Innovatie

Dragon Plastics Rotomoulding wist eind jaren ‘80 als eerste in Europa polyethyleenschuim toe te voegen aan haar producten. Ook ontwerpen we eigen producten, dragen regelmatig bij aan testen en onderzoek naar nieuwe producttoepassingen en richten onze focus op de mogelijkheden van hergebruik (recycling) van materialen.

Techniek

Als één van de weinige rotatiegietbedrijven produceert Dragon Plastics Rotomoulding volgens de methode van Lean Manufacturing. Deze methode garandeert een optimaal productieproces en houdt kosten beheersbaar.

Vraag vrijblijvend de Dragon Plastics Rotomoulding KIT aan! Op dit proefmodel zijn vrijwel alle facetten van het rotatiegieten in één oogopslag te zien. Het bijgeleverde naslagwerk geeft bovendien een goed beeld van de mogelijkheden.