Dragon Plastics Rotomoulding b.v.
COOLIO INTERNATIONAL'S LUCHTVERDELER

IN-HOUSE KUNSTSTOF FREZEN VOOR COOLIO INTERNATIONAL

Coolio International maakt gekoelde stands voor promotionele doeleinden in supermarkten. Zij ontwikkelen geheel personaliseerbare producten voor grote namen zoals Danone, Coca Cola en meer. In hun zoektocht naar een duurzame luchtverdeler die makkelijk te vervoeren was kwamen zij bij Dragon Plastics terecht. In samenwerking met de klant ontwikkelden wij een kwalitatief product onder de naam Coolio Island 3.0.

Uitstekende luchtverdeling met de Freshboard™

De Island 3.0 bestaat uit een permanent herbruikbare koffer en aanpasbare mouw genaamd Freshboard™.  Deze mouw past perfect op de Coolio-eenheid. Het aantrekkelijke design biedt merken de mogelijkheid om verse producten in verschillende retail-omgeving te promoten. De Freshboard™ biedt uitstekende luchtverdeling, waardoor alle producten in de Coolio-eenheid genoeg gekoeld worden. Daarnaast is het een erg duurzaam product dat lang mee kan en is het makkelijk te vervoeren doordat deze op te klappen is. Hierdoor is het een perfect onderdeel van de promotionele stands die Coolio verkoopt.

Kunststof frezen door de experts van Dragon Plastics

Bij Dragon Plastics produceren we niet alleen kunststof onderdelen door middel van rotatiegieten; ook voor kunststof frezen kunt u bij ons terecht! Voor de Freshboard™ van Coolio houden we al het freeswerk in-house. Hierbij werken we met een geautomatiseerde freesrobot, waardoor er weinig handarbeid nodig is en we 24/7 kunststof kunnen frezen. Door deze extra service kunnen wij klanten zoals Coolio een allround partner bieden binnen de kunststof productie.

Benieuwd hoe Dragon Plastics u kan helpen met het produceren van kunststof onderdelen? Wij gaan graag met u gesprek om de mogelijkheden te bekijken. Aarzel dus niet en neem contact met ons op!